Yüksek Performans Madeni Yağlar Körfez öncelikle sizlere yağlama ve doğru yağın önemi hakkında bilgi vermek isteriz. Yağlama neden önemlidir, ne işe yarar? sorusunun cevabına gelelim. Yağlama iki yüzey arasındaki sürtünmeyi azaltmak için yapılır. Bu sayede işe etki eden ters bir kuvvet olmayacak ve maksimum iş gücü sağlanacaktır. Hareketi kolaylaştırır. Yağlar içerisin deki katkı maddelerine göre farklı işlerde de kullanılabilmektedir. Mesela soğutucu özellikli sağlar ısının önemli olduğu alanlarda fazla ısınmayı önler. Bu özellikleri yağın içerisindeki katkı maddeleri sağlamaktadır. Yağ tabakası aşınmaları üst düzeyde önleyerek korozyonu da önlemektedir. Yağlar hakkında araştırma yaparken sık sık viskozite kelimesine denk gelmekteyiz. Bazılarımızın zaten aşina olduğu kelimenin anlamına gelince viskozite akışkanların akmaya karşı gösterdiği direnç in boyutudur. Akmazlık olarak da kullanılır. Viskozite sayesinde sürtünme istenmeyen yüzeyler arasında yağdan bir tabaka oluşur. Uzun süreli kalıcılığı sağladığı için sistem parçalarının aşınmasını uzun süreli önlemiş olur.

Yüksek Performans Madeni Yağlar Körfez motor yağı değiştirirken dikkat etmemiz gereken hususlar vardır. Araç stop konumunda ve mümkün olduğunca düz bir zeminde bulunmalıdır. Motor yağı motor sıcakken boşaltılmalıdır. Motor yağı karterindeki eski yağın tamamen boşaltıldığına emin olmak da çok önemlidir. Aksi halde istenilen performans sağlanamayacağı gibi kötü sonuçlar da doğurabillir. Karter tepesi açılıp yağ değiştirildikten sonra tıpanın tekrar kapatılmasının kesinlikle unutulmaması gerekir. Yağ ikmali yapıldıktan sonra yağ kaçağının olmaması için tekrar kontrol edilmelidir. Değişim sırasında eski motor yağının karardığını gözlemleyeceksiniz. Motor yağının görevlerinden biri de motorda oluşan kurum parçalarını bünyesine almak ve motoru temiz tutmaktır. Kararma bu yüzden meydana gelmektedir.

Yüksek Performans Madeni Yağlar Körfez firmamız sizlere diğer firmalardan farklı olarak neler sunmaktadır? bu sonunun cevabına gelince öncelikle doğru yağı bulmanız firmanız ve araçlarınız içi çok önemlidir. İşletmemiz bunun farkında olduğu için sizlere telefon ve mail yoluyla kullanmanız gereken yağı seçme aşamasında destek sunmaktadır. Siz de daha kaliteli hizmet ve daha uzun robot ömrü istiyorsanız bizlerle iletişime geçmelisiniz.
Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.