Yüksek Performans Madeni Yağlar Derince bu makalemizde sizlere madeni yağlardan bahsedeceğiz. Öncelikle motor yağının bozulduğunu bu ara çok sık duyuyoruz. Motor yağını değiştirirken eski yağda meydana gelen kararmalar bize motor yağının bozulduğunu göstermez. Motor yağının görevlerinden biri motoru kurum ve pisliklerden korumaktır. Bunu sağlarken de oluşan kurumları kendisi emer ve renginde kararma gözlenebilir. Motor yağının bozulduğunu sadece labaratuvar koşullarında fiziksel ve kimyasal testler uygulayarak anlayabiliriz. Bozuk olan yağlar sadece gücü tam kullanamamıza sebep olmaz. Bozuk motor yağı aracımıza veya makinelerimize de zarar vermektedir.

Yüksek Performans Madeni Yağlar Derince yağlar kavramında araştırma yaparken karşımıza sentetik yağlar mineral yağlar diye iki farklı kavram çıkar. Peki bu yağların farkı nedir? Sentetik esaslı yağlar kimyasal yollarla elde ettiğimiz yağlardır. Mineral yağlar ise geleneksel yollarla elde edilmektedir. Geleneksel yollarla elde ettiğimiz mineral yağların performans olarak bize istediğimizi veremeyeceği, yeterli olmayacağı durumlarda istenilen gücü elde etmek amacıyla sentetik yağlar üretilirler. Sentetik esaslı yağlar oluşturulduktan sonra minerallere oranla yüksek sıcaklıklarda daha üstün koruma, düşük sıcaklıklarda ise daha kolay akıcılık sağlar. Yani hava koşullarından etkilenmeyi en aza indirip performansta en üste çıkmayı sağlar. Sentetik esaslı yağlar mineral yağlara göre aşırı basınçta daha kararlı mukavemeti sağlar. Bu da bizlere zor çalışma koşullarında bile daha uzun değişim aralığı sunar. Piyasanın durumu belli iken çoğu insan fiyat olarak düşündüğü için mineral bazlı yağları seçmektedir. Fakat makinelerimizin ya da arabalarımızın fiyatlarını düşündüğümüzde daha pahalı da olsa ihtiyacımıza uygun ve daha yüksek performans sağlayan yağları seçmek bizim için daha anlamlıdır. Müşteri ilgisini dikkate alan firmamız her aşamada sattığı ürünlerin arkasındadır.

Yüksek Performans Madeni Yağlar Derince sizler de kaliteli yağlarla ve ürünlerinin arksında duran firmalarla çalışmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz. Deneyimli ve alanlarında eğitimli çalışma arkadaşlarımız sizlerin doğru yağı bulmasına severek yardımcı olacaktır. Firmamız da müşteri memnuniyetine önem verdiği için sizlerin istediği ürüne uygun fiyata sahip olmasını sağlayacaktır.
Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.