Yüksek Performans Madeni Yağlar İzmit en kusursuz tasarlanmış ve üretilmiş parçaların yüzeyleri bile tam parlak ve düz değildir. Yüzeylerinde talaş gibi büyük parçalar olabileceği gibi gözle göremeyeceğimiz sadece mikroskopla görülebilecek girinti ve çıkıntılar da vardır. Hareket sağlanması için genelde iki yüzeyin birbirine temas etmesi gerekir. Bu girinti ve çıkıntılar yüzünden harekete karşı sürtünme kuvveti oluşur. Bu kuvvet tekrarda bizim işlerimizi önemli ölçüde yavaşlatacaktır. Yağların ve yağlayıcının görevi bu iki cisim arasında pürüzsüz bir tabaka oluşturmaktır. Bu tabaka pürüzsüz olduğu için sürtünme kuvveti oluşturmaz. Harekete karşı direnç göstermez.

Yüksek Performans Madeni Yağlar İzmit yağların kalitesi de kullanımı kadar önemlidir. Yağların kalitesi birbirinden farklıdır. Kullanacağınız alana göre uygun olanı seçmelisiniz. Yağların kalitesini belirleyen farklı faktörler vardır. Bunlardan biri yağların içindeki kimyasal özellikler birbirinden farklıdır. Yağların cinsine göre kullanılan katıkların cinsi ve miktarları da farklıdır. Mineral yağlar içerikleri bakımından birçok alt gruba da ayrılır. Madeni yağlar ham petrolün işlenmesi ile elde edilen yağlardan biridir. Kimyasal özellikleri farklı olduğu için üretilen yağın kalitesi de kullanım alanları da farklılık gösterir. Firmamız madeni yağlar alanında her zaman topluma ve müşterilerine daha iyi hizmet vermek için çalışmaktadır. Sahada bu konuda araştırma yapan her zaman size teknolojinin en iyisini sunmaya çalışan bir ekibimiz mevcuttur.
Özellikle otomotiv, beyaz eşya, demir çelik, çimento, enerji ve gıda alanlarında sürekli olarak kendimizi geliştirmek ve en iyileri ile çalışmak için kendimizi geliştirmek isteyen bir firmayız.

Yüksek Performans Madeni Yağlar İzmit siz de hangi yağın daha uygun olduğunu tespit etmek isterseniz ve bu konuda deneyimli ve eğitimli insanlardan yardım alarak seçmek isterseniz firmamız her zaman sizin yanınızda olacaktır. Günümüzde kullandığınız ürünlerin işe yaraması kadar maddenin doğaya zarar vermemesi de önemlidir. Doğa sever insanların öncelikli tercihi olan firmamızın bu konudaki çalışmaları da sürmektedir. 7/24 iletişim olanağı sunan firmamız mail ya da telefon ile ulaşmanız halinde sizlere yardımcı olacaktır.

Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.