Yüksek Performans Madeni Yağlar Dilovası yağlar endüstride ve diğer tüm sektörlerde birçok alanda kullanılmaktadır. Kullanılması uygun olan yağın çeşidi uygulama yerine göre değişiklik göstermektedir. Uygun yağı tercih etmemiz çok önemlidir. İçersin deki katkı maddeleri ve üretim şekilleri farklı olan yağlar doğru oranda ve doğru miktarda kullanılmaz ise verimlilik sağlanmaz. Bazı madeni yağlar içerisinde gerekliliğe göre düşük sıcaklık düzenleyiciler ve ısı önleyici katkı maddeleri barındırır. Bu da bizim hava koşullarından daha az etkilenen standart ısılarda çalışmamızı sağlar. Yağlar içerisindeki katkı maddeleri  bu özelliği sağlayabilmektedir. Dizel yakıtlı aracın soğuk havalarda viskozlaşmasını önlemek için kullanılan maddelerdir. Sıcaklığı dengelemek için kullanılan bu yağlar içerisindeki katkı maddeleri sayesinde soğukta da akışkan olmasını sağlar. Donmasını önlemiş olur. Bu tip katkı maddeleri normalde polimerik maddedir. Donmasını ve katılaşmasını önleyerek motor sağlığınızı da korumuş olur.

Yüksek Performans Madeni Yağlar Dilovası yağların içinde bulunan ısı önleyici katkı maddeler vardır. Bu maddeler sıcaklığın yüksek olduğu alanlarda kullanılmalıdır. Sıcaklığın yüksek olması durumunda bazı orgonometalik bileşikler yakıtın yanmasını kolaylaştırır. Bu maddelerin yakıta yaklaştırılması ve sonucu da tam yanma olmaması sebebiyle siyah is oluşmasını önler. Tıkanma ve sonrasında oluşacak arızaları önlemiş olur. Sizler de sizlere de en uygun yağları tespit etmek ve kullanmak için alanında uzman çalışma kadromuzla iletişime geçebilirsiniz. Mail ya da telefon yoluyla bize ulaşabilirsiniz.

Yüksek Performans Madeni Yağlar Dilovası madeni yağlar ham petrolün işlenmesi ile elde edilir. Madeni yağların da alt başlıkları vardır. Tekrar elden geçirilerek baz yağlar da elde edilebilir. Yağlar kendi içlerinde özelliklerine göre sınıflandırılabilir. Kullanım alanlarına göre sınıflandırılabilir ya da içlerinde kullanılan katkı maddelerine göre sınıflandırılabilir.Bu yağlar viskozitelerine göre de sınıflandırılabilir. Madeni yağlar, farklı viskoziteli baz yağlara, yağdan talep edilen özelliklere göre tasarlanan farklı katkı maddelerinin karıştırılmasıyla elde edilir. Piyasada farklı marka ve ve farklı cinslerde yağlar mevcuttur.Tüm bu yağların ham maddesi aynıdır. İçlerine katılan katıklar yüzünden hepsi farklı özelliktedir.

Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.