Kandıra Madeni Yağlar Viskozitenin Önemi Nelerdir: Deviri düşük olan araç motorlarında ve makina kısmında, oluşan aşırı sıcaklıktan dolayı  ısınma sırasında herhangi bir  akmanın önüne geçmek için viskoz yağlar kullanılmaktadır.  Devirleri yüksek olan motorlarda ve aynı zaman da  makinalarda ise daha da ince yağlar tercih edilir. Madeni yağ imalatında kimi zaman viskoziteye bakılmaktadır  ve normal olarak bu değerler arasın da olmasına kesinlikle  dikkat edilmesi gerekir. Madeni yağ bir karışım ürünü  olduğundan dolayı (Baz yağlar ve katkı maddeleri) üretim esnasın da  viskoziteye sürekli olarak  kontrol edilir ve ihtiyaç görülen tüm düzeltmeler yapılır. Bütün madeni yağ imalat yerinde ve geri dönüşüm yapan alanlar da  mutlaka bir laboratuvar  ve iyi bir çalışma alanı gerekmektedir.

Kandıra Madeni Yağlar  Aynı zaman zarfın da  gerekli olan tüm cihazlar bulunmalıdır. Çalışılan Laboratuvarda kesinlikle en önemli olan şeylerden bir tanesi de,madeni yağ konusun da  yeterli düzeyde  bilgisi olan bir kimyager veya kimya mühendisi olmak zorundadır. Gerekirse, Kimya Mühendisleri Odasından yardım talep etmekten çekinmeyiniz. Madeni yağ imal etmek  bir harmanlama işidir. Harmanlamada çoğunlukla grafik veya formüller kullanılır.

Kandıra Madeni Yağlar  Katkı maddeleri, yakıtlar, yağlar veya öteki ürünlere hızlarını ve güç performanslarını daha fazla en üst seviyeye çıkarmak amacıyla çok küçük miktarlarda (çoğu kez ppm seviyelerinde) ek olarak ilave edilen  ve yakıtta (yada diğer ürünlerde) çözünebilen kimyasal maddelerdir. Petrol ürünlerin de  kullanılmakta olan  katkı maddeleri genel olarak  petrol bazlı
hammaddelerden elde edilmektedir.
Katkı maddelerinin cinsi  ve yapıları, ne kadar lazım olduğu veya gerektiği kullanılacağı ürünlere göre değişiklik göstermektedir. Örneğin, benzin, dizel yakıtı, jet yakıtı, uçak benzinleri, yağlama yağları, v.s., gibi farklı ürünler yada çeşitli ve karışımlarda kullanılan katkı maddelerinin kimi kısmı aynı yada benzer olabilmektedir. bazıları ise birbirinden tamamen değişik olabilir. Veya kullanılan ürüne göre özel olarak imal ettiği katkı maddeleri yönetilir. Bu alanda sormak istediğiniz bir şey varsa ekibimiz sizlere 7/24 destek sağlamaktadır.

Hakkımızda daha fazla bilgi için iletişime geçin.