Gebze Madeni Yağlar En kaliteli ve güvenilir  motor yağı x değildir, y değildir. En iyi motor yağı kesinlikle  aracınıza veya ekipmanınıza göre uygun olacak şekilde  seçilen doğru yağdır. Eğer ki  temin ettiğiniz yağın kalitesine ve markasına güveniyorsanız bundan eminseniz. Aracınız veya ekipmanınız için en  doğru seçilmiş olan yağı elde ettikten  sonra daha fazlasını düşünmenize hiç  gerek yok. Yalnızca Tek dikkat edilmesi gereken konu; onaydan geçmemiş yağları geçmiş gibi gösteren  veya ‘‘seviyesini karşılar’’ ibareli yağları ‘‘resmi belgeli’’ gibi sunan sıradan markalardan uzak durmak. Bu nedenle uluslararası alanda  faaliyet gösteren ciddi markaların ürünlerini. Ana sağlayıcılardan ya da ana sağlayıcıların onay vermiş olduklerı  yerlerden almak en iyi  olan ve sizi yarı yolda bırakmayacak bir yoldur. Üstelik en ufak bir sorun çıktığı  durumda sadece yurtiçi satış firması değil uluslararası her alanda belli bir muhatab olunacak bir kimesenin  olmasının verdiği güven tabi ki asla  tartışılacak bir konu değildir.

Bugün Gebze Madeni Yağlar; Türkiyenin en büyük enerji firmalarından birisidir.  ve 1985’ten beri 10’dan fazla şehirde faaliyet göstermektedir. Bu ülkelerden biri de Türkiye. Gebze Madeni Yağları kullanıcıları farkındalar  ki Almanya’daki bir müşteri yada Fransa’daki bir müşteri ve yahut Amerika’daki bir müşteri, Türkiye’deki bir müşteri kısacası bir çok farklı ülke ve şehirde ki  her müşteri.  Almış oldukları aynı isimli üründe aynı kaliteye ve güce  sahip olmaktadırlar.

Bu bilgiler doğrultusunda  şunu çok  rahat bir şekilde  söyleyebiliyor ve taahhüt edebiliyoruz: Doğru ve iyi bir seçim yapıldığında Aysima Kimya  ürünleri, aracınız ve ekipmanınız için istediğiniz ve ihtiyacınız olan performansı almanızı, maksimum kullanım ömrünü ve verimi, garanti eder.

Gebze Madeni Yağlar Motor yağı, motorun bütün  hareket eden  aksamı üzerinde film şeklinde çok ince  bir tabaka meydana getirerek  sürtünme ve zararı minumum seviyeye getirerek  azaltır, bu da tekerleklere daha fazla güç ve performans eklediği anlamına gelir. Motor yağı içerdiği kimyasalar maddeler vasıtası ile motoru pisliklerden arındırmaya yardımcı olur.

Bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.