Gebze Endüstriyel Yağlar sizlere günlük hayatta sık sık kullansak da önemini tam olarak değerlendiremediğimiz yağlar hakkında genel bilgiler vereceğiz. Öncelikle yağmalamanın amacından söz edelim. Yağlamanın en temel amacı iki yüzey arasın da ince tabakalı bir yüzey oluşturarak sürtünmeyi azaltmaktır. Bu sayede hem enerjiden kazanacak hem de makinelerdeki aşınmayı önleyecektir. Yağların cinsine bağlı olarak soğutma yapmak ve korozyonu önlemek gibi özellikleri de vardır. Yağ kullanımı kadar doğru yağ seçimi de önemlidir. Yağları doğru seçmek bizlere daha az iş çıkartır ve maddi olarak tasarruf sağlar. Aynı zamanda cihazlarımız ya da makinelerimiz daha az arızalanacağı için kesintisiz üretim olanağı sunmuş olur. Doğru yağı seçmemiz de internet de ki klasik motorlardan yararlanmamız tavsiye edilmez. Bunun sebebi bu yağ seçicilerin ayrıcalıksız ve doğru bir sonuç vermemesidir.

Gebze Endüstriyel Yağlar müşteri memnuniyetini temel prensip haline getirmiş firmamız, sizlere sadece satış aşamasında değil doğru yağı seçmeniz aşamasında da yardımcı olacaktır. Kullanım alanına göre seçmeniz gereken yağların üzerinde sizlere yardımcı olacak bilgiler bulunmaktadır. Yağın markası bize kalitesi hakkında kesin bir bilgi sunmamaktadır. Yağların üzerindeki viskozite ölçüsü bizlere önemli bir detay sunar. Viskozite akışkanların akmaya karşı gösterdiği zorluktur. Bu da yağların uzun süre tabaka halinde kalmasını sağlar. Daha uzun aralıklarla yağ değişimi yaşansa bile iki yüzey arasın da ki yağ incelmemiş olur. Bu sayede cihazlarınız da ya da makineleriniz de aşınma yaşanmaz.
Gebze Endüstriyel Yağlar yağlar hakkında araştırma yaparken karşımız da 2 kelimeyi çok sık görmekteyiz. Bunlar madeni yağlar ve sentetik yağlardır. Peki bu iki çeşidin birbirinden farkı nedir? Sentetik yağlar kimyasal yollarla laboratuvar ortamın da elde edilmektedir. Normal yollarla elde edilen yağların uygulama da yeterli gelmediği alanlar da kullanılmak için tasarlanmıştır. Performans açısından ciddi farklar vardır. Sentetik yağlar mineral yağlara göre daha üstün koruma sağlamaktadır. Sentetik yağların mineral yağlara oranla düşük sıcaklıkta daha kolay akıcılık daha kolay pompalana bilme sağlaması da ayrıcalıklı özellikleri arasındadır.

bilgi için iletişime geçiniz.