Endüstriyel Yağlar Kandıra bu makalemizde sizlere madeni yağlar ve sentetik yağlar hakkında bilgi vereceğiz. Yağ seçiminde karşınıza çıkacak bir kaç önemli detayı anlatacağız. Madeni yağların kullanım ve uygulanma alanı çok geniştir. Buna rağmen yakın zamana kadar İnternet de ve farklı kaynaklarda madeni yağlar hakkında yeterli bilgi bulunmuyordu. Fakat günümüz de madeni yağların önemi yavaş yavaş anlaşılmaya başlanmıştır ve bu konuda sık sık araştırmalar yapılmakta ve sempozyumlar düzenlenmektedir. Sektör de geniş uygulanma alanı olması sebebi ile madeni yağlar konusu üzerine gidildikçe daha fazla açık fark edilmekte ve daha farklı özellikler de yağlar üretilmektedir.

Endüstriyel Yağlar Kandıra üretilmek istenen yağlar, madeni yağların içerisine istenilen özelliğe göre eklenen katkı maddeleri ile oluşturulmaktadır. Oluşturulan yeni yağların ürün grubuna sentetik yağlar denmektedir. Sentetik yağlar madeni yağlara göre daha yüksek performans imkanı sunmaktadır. Yüksek ısılarda bile ısıyı düşürüp sabit tutabilme imkanı ile fazla ısınmayı önlemek için de kullanılabilir. Sentetik yağlar madeni yağlara göre koruma açısından çok daha güçlüdür. Sentetik yağlara katılan katkı maddeleri sayesinde yağlar, motor aşınmasının azalmasını sağlayabilmektedir. Yakıt tasarrufu da sağlayan sentetik yağlar mineral yağlara göre daha yüksek maliyetli olsalar bile sağladıkları kolaylıklar sayesinde düşük maliyet sunarlar. Sentetik yağlar tüm bunların yanında kullanıcılarına uzun motor ömrü de sağlarlar.

Endüstriyel Yağlar Kandıra sentetik yağlar yeni nesil modern motorların zorlu koşulların da kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiştir. En büyük avantajları motor korumasını büyük oran da arttırmalarıdır. Sadece ısıyı sabit tutarak motorun yanmasını önlemekle kalmaz. Sentetik yağlar motor çevresinde bulunan kurum ve tozları da emerler ve motora zarar vermesini önlerler. Bu da yağların zamanla kirlenmesine ve renginin koyulaşmasına sebep olur. Bu renk değişimi motor yağı değişim sırasında gözle de rahat bir şekilde gözlenebilmektedir. Sizler de sektörün öncü firması olan bizlerden ve üstün deneyimlerimizden satış ve destek aşamalarında yardım istiyor iseniz ve doğru yağı seçmekte profesyonel bir güce ihtiyaç duyuyorsanız bizlerle iletişime geçiniz..
Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.