Endüstriyel Yağlar Gölcük makinelerimiz de arıza çıkmadan önce makinelerimiz için değişik önlemler almaktayız. Bu önlemlerin içinde dikkat etmek istemiz şeylerden biri de makinelerimizin yağı olmalıdır. Makinelerimiz yağının düzgün seçilmesi ve yağ ömrüne dikkat edilerek değiştirilmesi gerekmektedir. Makinelerimiz ya da otomobillerimize doğru yağı seçerek daha yüksek performans ala bilmekteyiz. Fakat doğru yağı seçmez isek sorun sadece makinelerimizden yeterli performans alamamak değildir. Makinelerimiz aşınabilir, bozulabilir ya da yüksek masraflı arızalar çıkartabilir. Bunu dikkate almalıyız ve yüksek masraflı arızalar oluşmadan önlemimizi almalıyız. Zamanında yağ değişimi, yağ ilavesi sağlar isek masraflarımız da ciddi düşüş gözlenecektir. Gereksiz yağ kullanımımız da azalacağı için atık yağ sorunu da yaşamamıza engel olacaktır. Çevre günümüz de kullanacağımız ürünleri seçmemizde en yüksek etkili etmen olmalıdır. Seçeceğimiz ürünler ile çevre kirliliğine sebep olmamaya da dikkat etmeliyiz. Firmamız piyasa da ki diğer işletmelerin aksine çevre dostu ürünler seçmeye önem vermektedir. Bu konuda doğa sevenlerin de desteğini almaktadır. Sizler de atık yağların oluşturduğu çevre sorunlarının azalmasını istiyorsanız öncelikle işletmemiz ile iletişime geçmelisiniz.

Endüstriyel Yağlar Gölcük doğru yağı seçmeye çalışırken karşımıza farklı terimler çıkmaktadır. Yağların üzerinde bulunan kısa açıklamalar bizlere bu konu da kısa açıklamalar vermektedir. Yağların üzerinde yağların markası, viskozite si ve bize yardımcı olacak diğer bilgileri yazmaktadır. Viskozite kelimesi çoğumuza yabancı gelebilir. Viskozite diğer bir deyişle akmazlık, sıvıların akışkanlığa karşı gösterdiği dirençtir. Sentetik yağlar, mineral yağlara göre içerisinde farklı özellikler sağlayan katkı maddeleri bulundurur. Sentetik yağlar, içerisin de bulunan katkı maddeleri ile soğutma sağlayabildiği gibi soğuk hava koşullarına karşı viskoziteyi de önlemektedir.

Endüstriyel Yağlar Gölcük piyasa da farklı alanlarda sürekli günceli takip eden ve sizlere maksimum hizmet sağlamak için uğraşan deneyimli çalışma arkadaşlarımız ile iletişime geçmek için bizlere telefon ya da mail  yoluyla ulaşabilirsiniz. En uygun fiyatlarla en yüksek fayda sağlayacak ürünleri araştıran ve geliştiren ekibimizden sadece satış konusunda değil hangi yağı kullanacağınız konusunda da hizmet alabilirsiniz.
Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.