Endüstriyel Yağlar Gebze madeni yağlar kendi aralarında markalarına, kullanım yerlerine, içerisin de ki kimyasal maddelere göre çok fazla alt grupta incelenebilir. Bunlardan en iyisi şu yağdır diye bir cümle kurmak yanlış olur. Kullanım alanına göre ve kullanacağımız cihazın ihtiyaçlarına göre yağ seçmeliyiz. Arabalarda motor yağı değiştirirken özellikle dikkat etmemiz gereken hususlar vardır. Aracın motor yağı değiştirilirken araç stop konumunda ve düz zeminde olmalıdır. Eski motor yağı motorunuz sıcakken boşaltılmalıdır. Boşaltma sırasında eski motor yağının karardığını göreceksiniz. Bu motor yağının bozuk olduğu anlamına gelmez. Motor yağının bir görevi de kurum ve pisliklerin motora ulaşmasını engellemektir. Bu aşama da gelen tozu emen yağlar da zamanla kararma gözlenmektedir. Motor yağının bozulması gözle görülmez sadece uygun şartlarda ve uygun cihazlar da laboratuvar ortamında kanıtlanabilir.

Endüstriyel Yağlar Gebze motor yağı değiştirilirken eski yağın tamamen boşaltıldığına emin olmak da önemlidir. Aksi halde kararan eski motor yağı daha uzun süre bekleyeceği için motorunuza zarar verecektir. Karter tıpası açılarak yağ boşaltılır. Yeni yağ eklendikten sonra tıpa kapatmayı unutmamalıyız. Yeni yağ eklenmesi sağlandıktan sonra yağ kaçağı olmadığından emin olmalıyız. Yağların kullanımında dikkat edilmesi gereken şey onların da bir bozulma durumunun olmasıdır. Üzerlerinde son kullanma tarihi bulunmasa da yağ ömürleri üretim tarihinden sonra 3 senedir. Aksi halde uygun şartlarda saklandıkları da yağ ömrü 5 seneye kadar uzatıla bilinmektedir.
Endüstriyel Yağlar Gebze yağ satışında ‘‘seviyesini karşılar’’ ibareli yağları ‘‘resmi belgeli’’ gibi sunan piyasada çok fazla yağ üretici firması vardır. Firmamız, sadece gerçekten güvenilir ve kurumsallaşmış ürün gruplarıyla çalışmaktadır. Bu sayede sattığımız ürünlerin satış sonrasında da doğru kullanıldığında sizlere fayda sağlayacak ürünler olduğunu garanti etmekteyiz. Firmamız aynı sektörde piyasa da ki diğer işletmelerden farklı olarak müşterilerimize satış öncesi doğru yağı seçme de de fayda sağlamaktadır. Sürekli en yeniyi takip eden, en uygun fiyatlara en yüksek kaliteyi müşterilerimize sunmaya çalışan çalışma arkadaşlarımızın hepsi deneyimli ve alanında eğitimli kişilerdir.

Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.