Dilovası Endüstriyel Yağlar bu makale de sizlere madeni yağlar hakkında bilgi vereceğiz. Madeni yağları çoğumuz günlük hayatta sık sık kullanırız. En üst kalite ile üretilmiş parçaların bile yüzeylerinde biz görmesek de çukur ve tümsekler bulunmaktadır. Bunu mikroskop yardımı ile inceleyebiliriz. İki kuru yağlanmamış yüzey makineler veya arabalarda birbirine temas ettiğinde çıplak gözle göremediğimiz bu girintiler yüzeyin hareketine karşı direnç göstermektedir. Oluşan bu kuvvete sürtünme denir. Sürtünme kuvveti hareket ile ters yönde olduğu için bizi yavaşlatır. Aynı iş için daha fazla enerji harcamamıza sebep olur. Bunun yanı sıra yağsız yüzeyler uzun süre birbirlerine temas ettiğinde yüzeyde aşınmalar meydana gelmektedir. Makinelerimiz zarar görmektedir. Yağların öncelikli görevi ise bu iki yüzey arasında tabaka oluşturarak yüzeylerin birbirine temas etmesini engellemektir. Bu sayede parçaların kolay hareketini ve uzun ömürlü olmasını sağlamış olurlar.

Dilovası Endüstriyel Yağlar topraktan çıkan ham (işlenmemiş) petrolün rafine edilmesi ile mineral yağları elde etmiş oluruz. Bu mineral yağları tekrar özel işlemlerden geçirir isek madeni yağların ham maddesi olan baz yağları da elde edebiliriz. Bu yağlar farklı özelliklerine ve kullanım amaçlarına göre sınıflandırılabilir. Tüm yağları doğrudan elde etmek mümkün değildir. Tek aşamada elde edebileceğimiz gibi istediğimiz özelliğe göre birkaç aşamadan sonra da elde edebiliriz. Ham maddeleri aynı olan yağların farklı özellikler göstermesini sağlayan 2 temek sebep bulunmaktadır. Bunlardan birincisi yeni nesil motorların gücüne yetişmek için yapılan sentetik yağların içerisine katılan katkı maddeleri ihtiyaca göre farklılıklar göstermektedir. 2. si ise kullanılan baz yağların kimyasal özelliklerinin farklı olmasıdır.

Dilovası Endüstriyel Yağlar firmamız ve bünyesinde barındırdığı alanında eğitimli personel kadromuz sizler için ürünlerin kullanıcı yorumlarını takip etmekte ve sürekli en iyisini araştırmaktadır. Düşük maliyetle sizlere en iyi hizmeti sunan firmamız, kısa sürede sektörün öncü isimlerinden biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini firma çıkarlarının önünde tutan işletmemiz, ürünü seçme aşamasındayken sizlere yardımcı olduğu gibi satış ve satış sonrası da destek vermeye devam edecektir.
Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.