Darıca Endüstriyel Yağlar doğru yağı bulma aşamasında karşımıza bir sürü farklı terim çıkmaktadır. Bunlardan biri sentetik yağlar ve mineral yağlardır. Sentetik yağlar mineral yağlara göre çok daha üstün olup konvansiyonel yağlara göre de çok önemli avantajlar sağlarlar. Örneğin düşük sıcaklıkta mükemmel akış performansı sağlarlar. Akışkanlık derecesi yağlar için çok önemlidir. Yağın düşük sıcaklıktaki akış özelliğinin ölçüsü akışkanlık derecesi anlamına gelir. Motorların ya da makinelerinizin sağlıklı çalışabilmesi için ısıdan minimum derecede etkilenmesi gerekmektedir. Sentetik yağlar iç sürtünmeyi azaltır. Bunun sonucunda düşük sıcaklıklarda bile mükemmel akışkanlık özelliği bulunur. Bunun sağlayıcısı yeni motorların sağlıklı çalışması için mineral yağların içerisine katılan katkı maddeleridir.

Darıca Endüstriyel Yağlar kullanımı ve özellikleri dikkate alındığında karşımıza çıkacak olan bir başka kelime ise viskozite sabitidir. Düşük sıcaklıklarda gösterdiği mükemmel performansın yanı sıra yüksek sıcaklıklarda da erimeye karşı uzun süre dayanıklıdır. Bu sayede farklı sıcaklıklarda da üstün koruma sağlanmış olur. Sentetik yağlarda uzun uğraşlar sonucu oluşturulan geliştirilmiş oksidasyon sabiti ve termal sabiti sonucun da zamana dayanan viskozite artışı azalır ve daha iyi kontrolü sağlanır. Bu da daha uzun aralıklarla yağ değişimi imkanı sunar. Çevre kirliliğinde eski yağın önemini bilenler sentetik yağları özellikle tercih etmektedir. Daha uzun aralıklarla yağ değişimi sonucunda makineleriniz ya da araçlarınız daha az hizmet dışı kalır. Bu da sizlere zaman ve para tasarrufu sağlar.

Darıca Endüstriyel Yağlar sentetik yağların mineral yağlara oranla bize katkıları göz ardı edilemeyecek kadar fazladır. Bunlardan bir diğeri ise sentetik yağların mükemmel aşınma korumasıdır sağlamasıdır. Günümüzde sürekli değişen ve yükselen  model  bilecek yapıda olmalıdır. Yeni nesil makineler ise günümüzdeki tüketime yetişmek amacı ile daha fazla şok kaldırabilecek yapıda olmalıdır. Sentetik yağlar bu aşamada üstün performans sağlayarak yüksek devirde ve şok yüklerde dişli hizmet ömrünün artmasını sağlar. Sizler de alanında eğitimli çalışma kadromuz ile satış ve yağ kullanımı hakkında görüşmek için bizlerle mail ya da telefon yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.