Körfez Endüstriyel Yağlar kullanmak istediğiniz olan bütün yağ türlerini çok  detaylı olarak bilmemiz  önem arz eder. Çünkü yağların içerisinde bulundurduğu kimyasal seviyesi de  katkı maddeleri farklılık göstermektedir. İstemiş olduğumuz ve kullanacağımız  yağı iyi seçmek bize hem yakıt tasarrufu hem iyi performans ve yüksek kalite sağlayacaktır. O sebeble dikkat etmemiz gereken farklı konular ve bilgiler vardır bunları öğrenmemiz gerekir. Bize hızlı bir şekilde yardımı dokunacak olan bilgiler arasında kullanılmakta olan veya alınan yağın üzerinde yazılmış olan ufak ve kısa yazı notlarıdır. Bunları mutlaka okumak gerekir.  Etiketin üzerine yazılan yazıda  genel olarak  5 konuda bilgi verilmiştir. Bu  verilmiş olan bilgiler yağın markası, içerdiği madde ve viskozite sınıfı, uluslararası performanslar ve OEM performanslarıdır.

Körfez Endüstriyel Yağlar viskozite sınıfı denilen şey ise sıvıların belli bir akışkanlığı bulunmaktadır. Ve bu akmaya da karşı koyan bir güç vardır. Buna viskozite sınıfı denir yani yağın akışına karşı göstermiş olduğu basıncın ölçüsü anlamına gelir. Viskozite bizlere getirmiş olduğu iyi yönlü şeyler vardır.  basınca maruz kalmış olan iki yüzey arasında  kalın bir yağ tabakası oluşur ve seneler boyunca zarar meydana gelmesinin önüne geçmiş olur. Bu sektörde piyasaya sürülecek olan  yağların labaratuvar ortamında defalarca  her şekilde test edilmiş olmaları gerekir.

Körfez Endüstriyel Yağlar dolayısıyla kullanacağımız yer ile kullanmak istediğimiz yağın uyması bizim için çok önemlidir. Aksi halde durum sadece aşınma ile sonuçlanmaz bize kötü sonuçlar doğurabilir. Firmamızın deneyimli kadrosu sizlere bu konuda da yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Bizlerle mail ya da telefon yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Yağın içermiş olduğu maddeler  bize yağın sentetik veyahut  mineral yağ olduğunu belirtir. Bu belirtilen bilgi ise yağın güç  ve performans halini tespit etmede öncüdür. Çünkü sentetik yağlar mineral yağlara nazaran aşırı  sıcaklıklarda sağlanılabilecek en iyi  korumayı ve aynı zamanda da  düşük sıcaklıklarda daha iyi bir  akıcılık meydana getirmektedir. Zor hava değişikli gösteren hava şartlarında bile uzun bir ömrü vardır.

Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.