İzmit Endüstriyel Yağlar Burdaki yazımızda bizleri ziyaret eden tüm müşterilerimize   madeni yağların bulundurmuş olduğu özelliklerden bahsedeceğiz. İlk olarak motor yağının arıza vermesini  bu aralar çok fazla kulağımıza gelmekte. Motor yağını yenisi ile değiştirirken eskimiş olan yağda ortaya çıkan pis kararmalar bizlere motor yağının kullanılmaz hale geldiğini  göstermemektedir. Bu Motor yağının özelliklerinden biri de  şudur. Motoru aşınmalardan  ve zarar verebilecek maddelerden  korumaktır.  Elbette ki Bunun olmasında yardımcı olurken de meydana gelebilecek tüm sorunları içine çeker ve bu şekilde renginde kararma meydana gelebilir.

İzmit Endüstriyel Yağlar madeni yağlar sektöründe çeşitli bir çok araştırma önümüze  sentetik yağlar ve  mineral yağlar isminde iki değişik yağ çeşidi çıkmaktadır. O halde bu farklı olan  yağların özellikleri nedir ve neden birbirlerinden farklıdır. Özü Sentetik olan tüm yağ çeşitleri kimyasal yollara başvurarak elimize geçmiş olan yağlardır. Mineral yağlar ise içine kimyasal karıştırılmadan doğal olan yöntemler ile  elde edilmektedir. Kimyasal madde olmadan doğal yollarla elde ettiğimiz mineral yağların güç ve kalite  bakımından bizlere beklemiş olduğumuzu veremeyeceği, tam olarak isteklerimizi karşılamayacağı  durumlarda beklenilen olan üstün  gücü hissetmek amacıyla sentetik yağlar üretilirler. Sentetik esaslı  yağlar ve meydana getirildikten  sonra minerallere oranla çok daha fazla  sıcaklıklarda yüksek koruma, alçak olan  sıcaklıklarda ise daha akışkan bir  akıcılık sağlar. Yani bulunmuş olduğu hava koşullarından zara görmeyi  en düşük seviyeye indirip performansta ve özelliklerde  en yüksek seviyeye çıkmayı sağlar. Sentetik esaslı yağlar mineral yağlara nazaran yüksek basınçlara çıkması halinde daha üstün bir koruma  sağlar. Bu ise  bizleri zorlayacak  çalışma şartlarında  bile daha uzun ömür aralığı sunar.

İzmit Endüstriyel Yağlar  Motor yağının kullanılamaz hale geldiğini  yalnızca test edilmek için tasarlanmış ortamlarda ve  koşullarında fiziksel ve kimyasal özel deneyler ve testler uygulayarak anlaşılabilir.  Bozulmuş olan tüm yağlar ilk olarak  tüm gücü kullanamamıza sebep olmaz. Bozuk motor yağı aracımıza veya kullanmakta olduğumuz her çeşit makineye  de zarar vermektedir.

Hakkımız da Detaylı bilgi almak için lütfen bizimle  iletişime geçiniz.