Endüstriyel Yağlar Körfez madeni yağlar, farklı viskoziteli baz yağlara talep edilen özellikler doğrultusunda farklı katkı maddelerinin karıştırılması ile elde edilir. Baz yağlar topraktan çıkan doğan yağlardan rafine edilir. En iyi firmalarınn ürettiği parçaların yüzeylerinde bile tam anlamıyla pürüzsüz bir yüzey ya da parlak bir yüzey elde edilemez. Yüzeyde asperitler bulunur. Asperit çok küçük sadece mikroskopla görebileceğimiz girinti ve çıkıntılardır. Yüzeylerde bunlar dışında toz ve talaş da bulunabilir. İki kuru yüzey birbirine temas ettiği zaman girinti ve çıkıntılar sizlerin düşündüğünden çok daha fazla etki etmektedir. Arada oluşan sürtünme kuvveti makinenizi yavaşlatmaktadır ve uzun kullanımda aşınmalara sebep olmaktadır. Yağlayıcıların asıl görevi de bu iki yüzey arasında ince bir tabaka oluşturmak ve hem sürtünme kuvvetini en aza indirgemek hem de parçaların uzun ömürlü ve kolay hareket etmesini sağlamaktır.

Endüstriyel Yağlar Körfez piyasa da farklı fiyatlarda ve farklı özelliklerde madeni yağlar mevcuttur. Ancak tüm madeni yağların ham maddesi aynıdır. Dolayısıyla bu yağların 2 temel farkı vardır. Bunlardan birincisi kullanılan baz yağların kimyasal özelliklerinin farklı olmasıdır. İkinci sebebi kullanılan ve katıkların cinsi ve miktarlarının da farklı olmasıdır. Mineral yağlar ham petrolün rafine edilmesi ile elde edilen yağlardır. Mineral yağların tekrar özel işlemlerden geçmesi ile de baz yağlar elde edilmektedir. Yağlara katılan katkı maddelerinin sebebi nedir ? Sentetik yağlara mineral yağlara göre farklı özellikte katkı maddeleri katılmaktadır. Bu yağ maliyetini düşürmek için yapılan bir hareket değildir. Sentetik yağlar mineral yağlara göre daha uzun kullanım olanağı sağlamaktadır. İçindeki katkı maddeleri de fazla ısıya karşı yanmayı ve diğer arızaları önler. Ya da düşük hava sıcaklıkları karşısında viskoziteyi dengede tutar. Donmayı engeller.

Endüstriyel Yağlar Körfez firmamız sektördeki diğer işletmelerden farklı olarak deneyimli ve uzman kadrosuyla sizlerin daha doğru tercihi yapmanıza yardım edecektir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, geldiği yeri sürekli yenilikleri takip eden piyasayı araştıran ve sizlere en iyisini ulaştırmaya çalışan çalışma ekibine borçludur.
Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.