Endüstriyel Yağlar Dilovası bu makalede ele almak istediğimiz konu en sevdiğimiz eşyalarımız olan araçlarımıza hangi yağları koymalıyız? Bu konuda sitemizde uzun açıklamalar mevcuttur. Eğer doğru yağı seçemezsek araçlarımızın performansını düşüreceği gibi daha kötü sonuçlar da doğurmaktadır. Bazı firmalar aynı motorları kullanır. Fakat nasıl araba markalarını birbirinden ayırt ediyor isek motor yağlarını da şanzıman yağları, direksiyon yağları ve antifrizler olarak ayırt etmek zorundayız. Her üreticinin d aracı tasarlarken isteği ve kullanıcıya sunabildikleri farklılık gösterir. Bazı firmalar maksimum motor gücü kullanmak ister iken bazı firmalar ise az yakan orta sınıf araçlar üretmektedir. Hatta aynı markaların içerisinde farklı ihtiyaçlar için uygun üretimleri bile mevcuttur. Yağlar da kullanım alanlarına göre işlevsel farklar göstermektedir. İstedikleri özelliğe göre yağı oluşturmak için kimyasal karışımlar oluşturulmaktadır. Ya da yağlara istediğimiz özellikleri sağlayacak katkı maddeleri katılarak elde edilmektedir.

Endüstriyel Yağlar Dilovası en iyi motor yağı şudur demek yanlıştır. En iyi motor yağı aracınıza veya ekipmanınıza en uygun olan yağdır. Bu yağı tespit ederken önemli olan şey performansı ve kullanacağınız yerdir. Fiyatlarına göre yağ seçmek çok yanlıştır. Yağlar zaten maliyeti yüksek olan araçlarımız ve makinelerimizin sağlığını korumaktadır. Sentetik yağlar da madeni yağlara göre çok daha dayanıklı ve çok daha uzun süreli kullanım sağlayan yağlardır. Eğer aracınızın markasına güveniyorsanız ve aracınız için doğru yağı seçtiyseniz aracınızda oluşacak olan kalite farkı ve kullanım rahatlığı farkını göreceksiniz.

Endüstriyel Yağlar Dilovası yağ seçimi yaparken dikkatimizi çekmesi gereken hususlar vardır. Bunların en başında viskozite değeri gelir. Viskozite bir yağın akışkanlığa karşı gösterdiği dirençtir. Yağlar içeriklerine bağlı olarak sıcak yerlerde soğutmayı sağlayabilir ya da sıcaklığı düşük yerlerde akışkan özelliğini kaybetmeye bilir. Bunu sağlayan şey içerisine katılan katkı maddeleri ile birlikte değişen viskozite değerleridir Sizler de doğru seçimi yapmak ve uygun fiyatlara kaliteye sahip olmak istiyor isenız bizlere mail ya da telefon yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Alanında eğitimli personelimiz sizlere yardımcı olacaktır.
Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.