Yüksek Performans Madeni Yağlar Kandıra bu makalede motor yağlarının mineral ya da sentetik olma durumunu inceleyeceğiz. Sentetik yağlar kimyasal yollarla elde edilen yağlar olduğu için bizlere sıcaklık durumu gözetmeksizin maksimum iş olanağı sunmaktadır. Düşük sıcaklıklarda akışkanlıklarını kaybetmedikleri gibi yüksek sıcaklıklarda da bozulma oluşmamaktadır. Kısaca sentetik yağlar mineral yağlara oranla bir çok konuda daha üstündür diyebiliriz. Sentetik yağların daha uzun ömür sağlamasıda artılarından biridir. Genel prensip olarak sentetik sağların mineral yağlarına göre oranla daha uzun değişim aralıkları sağladığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte yağ değişim aralıklarını araç üreticileri zorlu testler sonucunda belirlemektedir. Bu değişim aralıklarına uyulması bizlere en doğru verileri vereceği için ekipman sağlığı da sağlamaktadır. Yani kullanacağımız yağın mineral ya da sentetik yağ olması bizlerin yağ değişim kilometresini de etkilemektedir.

Yüksek Performans Madeni Yağlar Kandıra yağ değişimi sırasında kararmış halde eski yağı göreceksiniz. Eski yağın kararma sebebi motoru korumak için kurum ve pisliği motora ulaşmadan yok etmektir. Bünyesine aldığı kurumlar da zamanla yağın kararmasına sebep olmaktadır. Peki çevre düzenimiz ve temizliğimiz için çok önemli olan bu eski kirli yağları ne yapmalıyız? Nasıl bir yol izlemeliyiz? Atık haldeki motor yağları nasıl değerlendirilebilir? Bu noktada karşımıza PETDER isimli kuruluş çıkmaktadır. PETDER, atık motor yağı toplama organizasyonu ile Türkiye’nin her yerine miktar ve mesafe incelemeden hizmet vermektedir. Atık yağ oluşturan ve toplanması konusunda bilgi almak veya yönetmeliğe göre biriktirdikleri atık motor yağlarının alınması için görevlendirilmiş Kuruluş olarak PETDER’e www.petder.org.tr internet adresinden, ya da sitelerinde bulundurdukları telefon numaralarından bilgi ve hizmet alabilirsiniz. Toplama işlemleri, merkezi planlama ile uydu üzerinden takip edilmekte, Avrupa Birliği Standartlarına uygun araçlar ve eğitimli personeller ile yapılmaktadır.

Yüksek Performans Madeni Yağlar Kandıra firmamız, diğer firmalardan farklı olarak eğitimli kadrosu ve deneyimli elemanları ile sizlere sadece satış konusunda değil doğru yağı bulabilmeniz için de yardımcı olmaktadır. Sizler de en üst kalite yağlarla çalışmak isterseniz telefon yoluyla ulaşabilirsiniz.
Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.